Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-04-2021
Marc den Boer (Harlingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken in Friesland
Rolluiken in Friesland, best een uniek iets. In het zuiden en westen van ons land zie je overal rolluiken. In Friesland zijn ze in mindere mate vertegenwoordigd.

De rolluiken hangen nu een aantal dagen en we zijn zeer tevreden. De kwaliteit doet goed aan en het monteren aan de hand van de montagehandleiding is prima te doen.

Tijdens het bestelproces ben ik goed en snel geholpen in de chat. De rolluiken zijn sneller geleverd dan verwacht.

22-04-2021
HJA Camu (Lopik)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Mooi screen geplaatst, echter kan niet helemaal dicht, geleiders te kort, moet nog verholpen worden, wachten af....

21-04-2021
Ehj.molhoek (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Rolluik perfect geleverd en netjes verpakt geen beschadigingen
ben er erg blij mee en ga nog vaker met dit bedrijf in zee

21-04-2021
Lamerichs (Weert)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Zeer tevreden.
Goed advies, snelle levering en duidelijke montage filmpjes.

20-04-2021
Vermeulen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Garagedeur
Perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Communicatie en reactietijd ook zeer goed. Zelfs op de zondag reactie op mailverkeer.
Montage top! Vakkundig en vriendelijk personeel.

Zeker een aanrader!

20-04-2021
Willems (Wondelgem)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Alles perfect verlopen . geen negatieve punten . Top

19-04-2021
H zwalua (Sint-Maartensdijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima materiaal en keurig geleverd

19-04-2021
H Kommer (Heerde)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Netjes en zeer snel geleverd met duidelijke afspraken van de levertijden.
net product.

19-04-2021
Knol (Meppel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede kwaliteit en correcte service

19-04-2021
A. Kronstadt (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Monteur is vakkundig en snel.

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden