Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

27-09-2020
Roy (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer fijne site om te bestellen
Snelle levering

27-09-2020
M meijboom (Krimpen aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Zommescherm
Vakkundig en volledig volgens verwachting gemonteerd

27-09-2020
Sylvia (Badhoevedorp)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Klantvriendelijke. Snelle levering en goede service. Topproduct

25-09-2020
R van Beveren (Goes)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
De screen werd keurig op de juiste tijd bezorgd , het product was goed en met zorg ingepakt , na het uitpakken geen beschadigingen geconstateerd , alleen de screen moest worden afgesteld naar het laagste punt , de screen werkt heel goed en we zijn dik tevereden vanaf de bestelling tot aan het eindroduct

25-09-2020
Stuyfzand (Zandvoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Reparatie rolluik
Reparatie goed uitgevoerd en gedegen advies voor toekomst ontvangen.

25-09-2020
Walter Grootens (Voorburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Heer
Zeer goede prijs/kwaliteit.

25-09-2020
Vreugdenhil (Steenwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken zien er goed en degelijk uit.
Na telefonisch contact over eventuele motor bediening heb ik na de bestelling van handbediende rolluiken toch motoren er bij besteld.
Jammer dat ik dit niet eerder had besloten Maargoed, dit geeft wel een reden om een verbeterpunt aan te geven bij JVS,

Bij het telefonisch contact werd aangegeven dat ik de motoren via de site niets bestellen en dat daar ca. 10 dagen levertijd op zou zitten.
Na 2 week kreeg ik een herrinderings mail dat ik mijn rolluiken nog niet had afgelaald.
Via de telefoon wilde ik aangegeven dat ik zoals vermeld in de bestelling van de motoren, alles in 1 keer wilde ophalen. Een verbaasde reactie was het gevolg, volgens de medewerker lagen het bestelde type motor standaard op voorraad en had ik dus al 14 dagen eerder alles kunnen ophalen.

Verder heb ik niets aan te merken, zoals ik het heb mee gemaakt gaat alles zoals je mag verwachten.

Rolluiken zien er degelijk uit, levensduur word getest, dus over de totale kwaliteit valt nog niets te zeggen.

Groet

25-09-2020
Marcel Markes (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Slechte levering.
De producten zijn netjes maar de levering laat te wensen over. Inmiddels 2x een nieuwe kap ontvangen en nog steeds niet een onbeschadigde.

25-09-2020
We de vlugt (Menaam)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Alleen een min puntje te weinig af dekdopjes verder wel goed

25-09-2020
Franke (Klaproos 2 Didam)
Prijs:
Kwaliteit:

Doek Screen
Snel en met juiste maatvoering geleverd

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden