+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2251 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 226 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2251 beoordelingen)
30-12-2015
Fam. Cruijsen Gassel
Prijs:
Kwaliteit:

Beste aankoop 2015
Terugkijkend op 2015 kunnen we stellen dat de rolluiken de beste aankoop over 2015 is.
Comfort verhogend. 5 stuks rolluiken gekocht.
Precies gemeten, de dakgoot voor de zekerheid nog 1 cm verhoogd. Alles op de millimeter gemaakt en het paste precies.Vooraf goed advies en goede en snelle levering. Helemaal tevreden

23-12-2015
Jeroen Haarlem
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Vandaag Rolluik Ontvangen. En gelijk Gemonteerd.
Werkt Perfect!! Ook makkelijk te monteren.

20-12-2015
Van Dieten (Haren)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede kwaliteit
We hebben nu een tijdje een prachtige overkapping met verlichting en zijn hier heel erg tevreden over. We waren ook zeer te spreken over de montage en het vriendelijke personeel.

11-12-2015
J.Dekkers (Etten-Leur)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering precies als aangegeven op het mailtje
Ik heb de rolluiken en hor nog niet gemonteerd maar ga er van uit datde geleverde materialen goed zijn !

05-12-2015
Mermans Leo Elsakkerstraat 10 2480 Dessel Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Mooie screens en proper afgewerkt.

29-11-2015
A.v.Geffen
Prijs:
Kwaliteit:

Screen-discount review
Super blij met mijn screens!! Goede service
voor een goede prijs.

26-11-2015
A.v.Geffen
Prijs:
Kwaliteit:

Super blij met mijn screens!!
Super blij met mijn screens!!!Goede uitleg en netjes gehangen!!

22-11-2015
Stefan Nuenen
Prijs:
Kwaliteit:

Goede ervaring
Duidelijke site om te bestellen,makkelijk om zelf te monteren. Bij vragen wordt je telefonisch netjes te woord gestaan.

22-11-2015
Stefan (Nuenen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede ervaring
Duidelijke site om te bestellen,makkelijk om zelf te monteren. Bij vragen wordt je telefonisch netjes te woord gestaan.

17-11-2015
Fam. van der Veen Deventer
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal super
Prettige mederwerkers, erg behulpzaam aan de telefoon, bezorging binnen afgesproken tijd, de maten waren op de MM af helemaal goed, makkelijke montage, prijs kwalitijd verhoudening is goed kortom wij zijn zeer tevreden en blij. Wij gaan anderen zeker dit bedrijf aanbevelen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 226 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2251 beoordelingen)
Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden