+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2031 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 204 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2031 beoordelingen)
21-03-2014
Familie de Jong (Dussen)
Prijs:
Kwaliteit:

Top rolluiken, zijn zeer tevreden
Ook wij zijn na een zoektocht hier uitgekomen en erg tevreden. Vorig jaar al één rolluik gekocht en nu de volgende. Onze dochter kan heerlijk slapen ook nu het eerder licht wordt!!

15-03-2014
Frank Beuningen
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte Prijs, Perfecte Kwaliteit en Perfecte Service
Op internet gezocht naar de beste prijs voor rolluiken en hier uiteindelijk uitgekomen. Na het zien van de diverse rolluiken op de website had ik nog een aantal vragen en heb daarop de showroom bezocht. Een geweldige uitleg heb ik gehad omtrent het assortiment rolluiken van rolluikendiscount. Rolluik besteld en na 10 werkdagen heb ik deze kunnen ophalen. Inmiddels bevestigd na het volgen van de duidelijke brochures op de website omtrent montage. Voor iedereen een aanrader!

11-03-2014
Mertens Peedreef 35 2950 Kapellen (België)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige service, goede kwaliteit en een democratische prijs!!!
Na verschillende offertes te hebben aangevraagd, kwam ik op rolluikendiscount. De prijs is beduidend lager dan ergens anders, De service geweldig en zeer goed materiaal.
Ik heb 5 rolluiken op afstand bediend gekocht. na 1,5 dag had ik alles al geplaatst en ze werken perfect.

11-03-2014
Mertens Peedreef 35 2950 Kapellen (België)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige service, goede kwaliteit en een democratische prijs!!!
Na verschillende offertes te hebben aangevraagd, kwam ik op rolluikendiscount. De prijs is beduidend lager dan ergens anders, De service geweldig en zeer goed materiaal.
Ik heb 5 rolluiken op afstand bediend gekocht. na 1,5 dag had ik alles al geplaatst en ze werken perfect.

07-03-2014
Fam bakker
Prijs:
Kwaliteit:

Prima prijs/kwaliteit verhouding
We hadden de bestelling binnen 10 dagen thuis goede service ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over de verschillende merken rolluiken zelf gemonteerd is goed te doen met behulp van de filmpjes op de site zeker een aanrader kopen de volgende keer weer bij rolluiken discounter

06-03-2014
Familie groentjes
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect!
Netjes geleverd, goede kwaliteit en eenvoudig te monteren!!

06-03-2014
P Janssen
Prijs:
Kwaliteit:

Goede screens voor goede prijs
Screens kon ik al na 10 dagen afhalen. Waren goed te monteren. Nu al veel plezier van. Ik zou iedereen deze site aanbevelen.

20-02-2014
De Groot (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitmuntend
Ik heb voor de aankoop veel vergelijk gedaan en kwam toch steeds weer op deze site uit. Geweldige prijs en wat een goede rolluiken. Ik heb de HR41 van Heroal. Dit zijn echt super rolluiken.

20-02-2014
Van Erp (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Ik had de bestelling na 10 dagen in huis. Echter toen bleek de afstandsbediening er niet bij te zitten. Foutje kan gebeuren. Ik heb dit uiteraard meteen gemeld en de volgende dag had ik de afstandsbediening al in huis. Echt super. Zelf afgesteld met de beschrijving van de site en nu werkt het geweldig.

20-02-2014
Van Tilburg
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Gisteren de Veranda gemonteerd. We hadden m in 6,5 uur staan. Echt super. We kijken er echt naar uit om dadelijk in het voorjaar al lekker buiten te zitten.
Echt een aanrader.

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 204 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2031 beoordelingen)
Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden