Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-06-2022
Ercan (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda 6x3m
Goed verpakt en op tijd geleverd binnen gesteld termijn van 15 dagen.
Chauffeur heeft geholpen met tillen naar de tuin. Alles was compleet en rubbers waren voorgemonteerd. Goede kwaliteit veranda makkelijk te monteren.

17-06-2022
Janssen (Nieuw-Vennep)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie├źn
Prima jaloezie├źn voor in de stacaravan. Jammer dat er niet meegedacht werd bij het ophalen hoe het passend te krijgen in de auto. Zonder doos had het makkelijk gepast. Nu had ik 45 minuten moeten rijden om onverrichter zaken weer naar huis te moeten en nog een keer terug met een andere auto.

16-06-2022
B van der Wal (Heerenveen)
Prijs:
Kwaliteit:

2 mooie witte screens
2 screens ontvangen die goed verpakt waren. De screens zelf gemonteerd en was met de instructies via de site niet moeilijk. Zeer tevreden en hoop dat het lang mee gaat.

16-06-2022
Roy haverhals (Waalwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken- screens- luifel
Zeer goed en snel geleverd

16-06-2022
Cor Schutte (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik electrichs
Wij hebben electr, rolluik bij jullie gekocht
mijn dank hiervoor
snelle levering en eenvoudige montage wat zeer goed uitgelegd was
mijn volgende bestelling gaat zeer zeker weer bij jullie zijn ..

15-06-2022
Tummers (Beek)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken en goede service
Wij hebben onlangs rolluiken besteld en door een montage partner laten monteren. Zeer goede service en altijd snelle antwoorden. Bij een volgende keer bestellen we graag weer hier.

13-06-2022
M. Wiersma (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Knikarm scherm
Ondanks de wat moeilijke toevoer van de netspanning (muur- of kozijndoorvoer niet toegestaan) was het plaatsen snel gereed.

13-06-2022
Suzan Kovac (Hoogezand)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.
Helaas zat er wel een flinke kras op een van de staanders.

11-06-2022
Wijnands (Kessel)
Prijs:
Kwaliteit:

Jalouzie
Mooi product en netjes geleverd.

11-06-2022
Johantreffers (Haaften)
Prijs:
Kwaliteit:

Op zich goed tevreden
Alleen de laatste keer dat ik bij jullie in de showroom was om producten op te halen liep het niet lekker Het betaalsysteem was veranderd eerst binnen en dan het contant voorheen was het andersom En was veel makkelijker ook de facturen kan ik niet meer openen werd door jullie wel netjes opgelost naar telefonisch contact echt super maar goed voorheen was het iets makkelijker hoop dat jullie hier nog wat aan gaan doen Het is geen commentaar maar advies

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden