Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

27-12-2021
Dennis (Ridderkerk)
Prijs:
Kwaliteit:

Prefecte nazorg
Rolgordijnen waren kapot, maar supersnel service gekregen en nu doen ze het weer perfect.

23-12-2021
Schoone (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Roliuk montage
Zeer vriendelijke mensen. Ze hebben nog even getest voordat ze weggingen, even nog iets bijstellen en perfect.
De voorrijkosten en opmeten is bij de montagekosten gerekend, wat natuurlijk ook prettig was

23-12-2021
J Brouwer (Emmer Compascuum)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik en jalouzie
Deze keer een rolluik en een jaloezie gekocht, en zoals altijd keurig en netjes verpakt afgeleverd. Duidelijke beschrijving erbij om alles te monteren. En mocht je er niet uitkomen, op de site is voldoende informatie aanwezig om de klus te klaren.
Heel tevreden mee. Top bedrijf.

23-12-2021
Nicolette (Leusden)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Helemaal blij mee.!!

23-12-2021
Sammy (Roeselare)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Alles zoals verwacht verlopen.
Goed verpakt
Goeie kwaliteit

23-12-2021
Marcel (Zevenaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Jaloezieën gekocht alles was goed geleverd, omdat de prijs kwaliteit goed was en een prima levering hebben we direct weer een tweede bestelling gedaan.
Ook onze vrienden hebben besteld en waren ook super tevreden.

22-12-2021
Staeren Leopold (Rijkhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Kinesitherapeut
Alles naar wens

22-12-2021
Gerda (Nijnegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieen
Ben er blij mee

22-12-2021
H. Kasperink (Emst)
Prijs:
Kwaliteit:

Particulier
Meerdere rolluiken besteld, alles volgens afspraak geleverd en overeenkomstig bestelling. Ben er erg blij en tevreden mee!

21-12-2021
Jaap (Doetinchem)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goed

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden