Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

15-12-2021
L Hindriks (Den Horn)
Prijs:
Kwaliteit:

Super screens
Voor de nieuwe aanbouw ook een screen bestellen, even gebeld voor de juiste kleuren. snel antwoord dus nu alles in dezelfde kleur, zelfs na 4 jaar geen kleurverschil met de nieuwe screen

14-12-2021
F de Vos (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm Malibu
Een nieuw scherm besteld bij JVS en ik kan niet anders zeggen dan dat de levering, de kwaliteit van het scherm en de service van JVS alle verwachtingen heeft overtroffen. Het lukte ons niet om de afstandsbediening te koppelen met het scherm. Onze mailberichten hierover werden zelfs op zaterdag en zondag beantwoord waarna het ons wel lukte. Dank JVS!!

11-12-2021
Sjaak van Rooij (Megen)
Prijs:
Kwaliteit:

2xRolluiken geplaatst
Ik heb in de beoordeling kwaliteit voldoende in gevuld. Reden daarvan is dat we met middelmatige windsterkte de rolluiken klapperend geluid horen maken.
Ik was in de veronderstelling dat dit niet zou kunnen omdat in de zijgeleiders rubberen strips zitten .
Wat aangaat de montage heb ik tot op heden een klachten ,en vinden wij en anderen dat ze zeer vakkundig geplaatst zijn.
Voor de goede orde we zijn nietontevreden.

09-12-2021
J.p. van beek (Waspik)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Zeer snelle en goede levering.

09-12-2021
J.p. van beek (Waspik)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Zeer snelle en goede levering.

09-12-2021
J. Goos (Prinsenbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Geleverde materialen.
Ben dik tevreden

09-12-2021
M & P Zitman Beheer BV (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi rolluik voor een goede prijs
In november 2021 bij ons een rolluik geïnstalleerd. Alles volgens afspraak. Keurige aflevering en plaatsing.

09-12-2021
Peter van Heerebeek (Best)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden
Om in de zomer de ergste hitte uit de woonkamer te houden een groot rolluik gekocht wat stijf onder de terrasoverkapping gemonteerd de complete raam/tuindeur sectie van de woonkamer afdekt. Afmetingen perfect als gespecificeerd met zeer stille Somfy-IO motor. Montage was even een flinke puzzel maar met een out-of-the-box truc zit alles precies waar ik het wil en het werkt perfect, ook met Tahoma. Ik ben zeer tevreden met al mijn JVS rolluiken.

09-12-2021
Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

7 rolluiken
Voor de 1 maal rolluiken bestelt en afgeleverd bij de klant en die was ook zeer tevreden met de rolluiken

09-12-2021
Benny van Os (Herpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer mooi product voor een scherpe prijs
Bij veel bedrijven wezen kijken maar JVS komt als beste uit de bus.
Mooi product voor een scherpe prijs.

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden