+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2251 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Zonnescherm-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 226 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 2251 beoordelingen)
02-06-2019
Hugo Moeskops (Vosselaar)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Alles perfect verlopen

31-05-2019
W. Dorusma (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs/kwaliteit
Bedankt voor de mooie raampjes... ik ben erg blij mee. Hoe kan ik ze het beste schoonmaken?

31-05-2019
Albert van der steen (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Ik ben erg tevreden over de bestelde screens. Makkelijk te plaatsen. Vriendelijke chauffeur die het kwam brengen.

31-05-2019
Roelofs (BEUNINGEN GLD)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Snelle levering. We hebben het zelf bevestigd maar was zo gedaan. motor somfi stille motor en rolluik mooie kwaliteit.

30-05-2019
Gerard (Neeritter)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Beste,
Ik heb u product in goede orden ontvangen en op 29-5-2019 gemonteerd,wat me alleen opviel is dat de band behoorlijk stug is en daar door matig oprolt in de band opwinder.

Mvg G Ramakers

30-05-2019
Erna Alberts (Assen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Rolluiken besteld maar we hadden de maten verkeerd doorgegeven, dit is voor een zeer schappelijke prijs vermaakt.Prettig contact en prima service wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

30-05-2019
Peter van Heerebeek (Best)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Screen en 4 isolerende rolluiken besteld met de stilst leverbare somfy IO motoren en zeer tevreden met het resultaat. Precies wat ik had uitgemeten en besteld. Montage volgens op web beschikbare handleiding was kinderspel al moest ik even puzzelen hoe ik voedingsschakelaars moest monteren want Somfy wil bij de koppeling van motor met afstandsbediening dat er maar 1 motor tegelijk is ingeschakeld en mijn voedingskabels lopen volledig weggewerkt direct naar de centraaldozen. Gelukkig paste een kleine 250V 1A conrad drukschakelaar precies in het deksel van die centraaldozen zodat ik nu elke motor apart kan inschakelen. De gratis meegeleverde somfy connection was een verrassing en is naar tevredenheid in bedrijf.
Ik heb intussen bij hen ook een roldeur voor mijn garage besteld.

30-05-2019
Michael Ter Grefte (Hengelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitval scherm
Zeer goed

30-05-2019
Annelore Tee Grefte Maathuis (HENGELO OV)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte en mooie uitval zonwering
Snelle levering en mooie uitval zonwering. Top bedrijf

30-05-2019
P.L van Doornik (Horssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Goede en snelle service.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 226 - Volgende
(beoordeling 51 t/m 60 van 2251 beoordelingen)
Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden