Home > Informatie > Uitvalscherm

Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Doordat een uitvalscherm ver uitgerold kan worden en een variabele uitvalshoek heeft, is ook laagstaande zon gemakkelijk te blokkeren. Het uitvalscherm is voornamelijk geschikt in situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten. Veel opties zijn mogelijk zoals windvaste armen en diverse soorten bedieningen, zowel handmatig als elektrisch. 

Uitvalschermen staan van de gevel af en geven daardoor een beschutte uitkijk naar buiten. In combinatie met uw favoriete doekkleur levert dat al snel een gezellige sfeer op!

Voordelen van een uitvalscherm
  • Blokkeert bijna het gehele raam tegen zonlicht en warmte;
  • Zowel handmatig als elektrisch te bedienen;
  • Geeft een gezellige sfeer.
Nadelen van een uitvalscherm
  • Is niet geschikt om onder te zitten of onderdoor te lopen;
  • Is minder praktisch als zonwering bij (naar binnen opende) deuren;
  • Biedt geen bescherming tegen zon van de zijkanten.

Configuratiemogelijkheden

Armen

De armen van een uitvalscherm kunnen uitgerust worden in windvast en regulier. Zo kunt u bij veel wind uw uitvalscherm extra beschermen.

Bediening

De uitvalschermen zijn handmatig middels slinger of elektrisch via een wandschakelaar of afstandsbediening te bedienen. Passende motoren voor een uitvalscherm zijn van ons huismerk of Somfy.

Doeken

De zonneschermdoeken zijn voor 100% acryl geweven en hebben een gewicht van ca 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- vuilafstontend en bestand tegen weersinvloeden. De doeken zijn beschikbaar in diverse kleuren en patronen.

Modellen

Het verschil tussen de uitvalschermen modellen is voornamelijk de maximale breedte en uitvalsmaat. Meer modelspecifieke informatie vindt u op de desbetreffende product pagina.

Carre 95

Minimale Breedte Maximale Breedte
801 mm 4000 mm
Minimale Uitval Maximale Uitval
800 mm 1150 mm

Carre 110

Minimale Breedte Maximale Breedte
1000 mm 7000 mm
Minimale Uitval Maximale Uitval
800 mm 1500 mm

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden