+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1893 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119

Somfy-afstandsbediening-io

Connexoon IO (1811429)

Connexoon IO (1811429)
 
Van € 162,00
Voor € 145,00
Informatie
Brochures
Video's

Informatie over Connexoon IO (1811429)

Connexoon

Met Connexoon bedient u uw rolluiken, zonwering, garage en/ of hekwerken middels een zeer gebruiksvriendelijke app op uw smartphone. Met de intuïtieve "Check Home" functie kunt u waar u ook bent aangesloten apparatuur controleren en bedienen. Met de timerfunctie kunt u op gezette tijden de rolluiken laten openen en sluiten, dit biedt ook de mogelijkheid uw aanwezigheid simuleren. Connexoon vergroot uw comfort en veiligheid.

Connexoon Terrace en Window kunnen worden uitgebreid met licht en temperatuur sensoren. Dit stelt u in staat verschillende "scenario's" in te stellen waarbij op een specifieke manier wordt gereageerd. Zo kunt u bijvoorbeeld de zonwering en rolluiken door connexoon laten aansturen wanneer het boven de 21 graden is en zodoende de temperatuur in uw woning aangenaam houden.

De Connexoon kan worden gebruikt met 3 gratis Apps met elk eigen functionaliteiten voor app bediening van uw zonwering, rolluiken en toegang.

 • Gemakkelijk te installeren en configureren;
 • Altijd controle over uw zonwering en rolluiken via de app
 • Unieke en vermakelijke functies verhogen uw wooncomfort
 • Werkt met Philips Hue verlichting

Specificaties

 • Radio frequentie: 868 MHz
 • Nominale spanning/frequentie: 5VDC / 500mA
 • Kleur/Afwerking: Wit
 • Afmetingen: 110 x 71,5 x 24 mm
 • Beveiligingsindex: IP30

Pakket inhoud:

 • Connexoon-unit
 • USB-oplader
 • Netvoedingsadapter
 • Ethernetkabel
 • 2 Snelle installatiegidsen (installateur en gebruiker)
 • Juridische informatie
 • 3 jaar garantie

Connexoon Window

Bedien uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar ook ter wereld. Programmeer weekscenario's en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer uw rolluiken en andere toepassingen met de Check Home-functie en pas ze live aan van waar ook ter wereld.

Connexoon Terrace

Bedien uw zonwering met uw smartphone, waar ook ter wereld. Maak snapshots van uw favoriete instellingen en gebruik ze opnieuw met één enkele klik. Controleer en wijzig de status van uw producten live en op afstand met de Check Home-functie.

Connexoon Access

Stel uw garadeur en hek zo in dat ze automatisch openen wanneer u thuis komt of open ze met 1 klik vanuit uw auto. Open uw huis op afstand voor bezoekers. Met de Check Home-functie hoeft u zich nooit meer af te vragen of u uw garage wel hebt afgesloten.

Gebruiksvriendelijk

Intuïtief, slim en leuk. Controleer en bedien uw producten via de app op uw smartphone. Elke Connexoon-app is ontworpen om uw leven aangenamer en comfortabeler te maken met slechts één klik.

Eenvoudig te installeren

Sluit de Connexoon aan, installeer de bijpassende Connexoon app op uw smartphone en u bent klaar om uw producten draadloos te verbinden.

Betaalbaar

Van gemotoriseerde rolluiken, garagedeuren en zonwering naar app bediende rolluiken, garagedeuren en zonwering. Nu voor iedereen betaalbaar!

Klaar voor de toekomst

Begin met één app en voeg later gratis en naar wens nog een extra app toe. Sluit uw verlichting aan of maak uw huis nog slimmer met een temperatuur- of lichtsensor zodat uw huis automatisch reageert op veranderende omstandigheden.

Let op! Maakt gebruik van io-homecontrol communicatie. Niet compatible met RTS producten.

Brochures van Connexoon IO (1811429)

agj1aen71rhba2b6k3i0ullg16-981-1-ProductBrochures

Video's van Connexoon IO (1811429)

agj1aen71rhba2b6k3i0ullg16-981-1-ProductMovies
Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden