Home > Solar zonneschermen

Alle informatie over Solar Zonneschermen

Solar Zonneschermen zijn een vernieuwde en innovatieve soort zonnescherm op zonne-energie die compleet draadloos te monteren is aan uw woning. Door een zonnepaneel dat u monteert op uw voorkap heeft u geen aansluiting nodig op het netstroom, waardoor u geen energiekosten heeft met deze zonneschermen. Deze Solar zonneschermen worden bestuurd met onze DD afstandsbedieningen.

Wat als de zon niet schijnt?

Als de zon niet schijnt dan vangt uw zonnepaneel natuurlijk minder zon op, maar dat hoeft niet te betekenen dat het niet genoeg is voor het zonnescherm om te werken. Een Solar zonnescherm heeft ongeveer 6 tot 7 uur 2000 lux nodig. Op een bewolkte dag kan de zon nog steeds een sterkte van 1000 lux hebben. Dus ook op bewolkte dagen kan uw rolluik opgeladen worden.

 

Wat zijn de voordelen van de Solar zonneschermen?

DraadloosDe solar rolluiken zijn 100% draadloos te monteren
DuurzaamDoor het zonnepaneel hoeft u geen stroom te verbruiken vanuit het netstroom
ZonwerendGeen felle zon meer in de kamer

Waarom een solar zonnescherm bestellen?

Het bestellen van een solar zonnescherm heeft natuurlijk veel voordelen voor uzelf zoals de simpele montage enzovoort. Maar ook de planeet heeft er voordeel mee!
U verbruikt minder stroom door de isolerende werking en u gebruikt uw netstroom niet!

Als u dus al aan het oriënteren bent voor een zonnescherm, waarom zou u dan niet de keuze maken voor een milieubewust zonnescherm?

De verschillen tussen elektrische en solar zonneschermen
Elektrische zonneschermen |Solar Zonneschermen |
✓ Voorkomt overmatig lichtinval✓ Voorkomt overmatig lichtinval
✓ Waterafstotend✓ Waterafstotend
✓ Schaduwplek om buiten te zitten✓ Schaduwplek om buiten te zitten
✗ Draadloos✓ Draadloos
✓ Doorvoer boren✗ Doorvoer boren

Solar zonnescherm op maat nu zelf samenstellen

Bij zonnescherm-discount maken we het nu nog gemakkelijker om van zonne-energie te profiteren met onze op maat gemaakte solar zonneschermen. Op onze website kunt u zelf het perfecte solar zonnescherm samenstellen dat aan al uw behoeften voldoet en ziet u direct een prijsindicatie bij elke stap tijdens het configuratieproces.

  1. Kies de gewenste afmeting: Begin op onze homepage door de gewenste afmeting van uw zonnescherm in te voeren.
  2. Selecteer de gewenste uitval: Maak een keuze hoe groot uw uitval moet zijn.
  3. Configuratie stappen doorlopen: Volg onze eenvoudige configuratiestappen om uw zonnescherm aan te passen aan uw voorkeuren. U kunt kiezen uit verschillende doekkleuren,  bedieningsopties en extra functies.
  4. Selecteer de juiste opties voor het solarpaneel: Onze zonneschermen op maat zijn ontworpen met milieuvriendelijke zonne-energie in gedachten. Volg alle solar icoontjes bij het configuratie proces en u komt automatisch bij de solar motoren.

Solar zonnescherm montage

Het monteren van de solar zonneschermen is heel eenvoudig. De solar zonneschermen zijn 100% draadloos en daarom hoeft u geen doorvoer naar binnen te boren. Het zonnepaneel zelf wordt vastgemaakt met speciale tape of met schroeven. Wij raden alleen af om te werken met schroeven omdat er met te lange schroeven een kans is op beschadigingen aan het pantser van uw rolluik.

Twijfelt u over het zelf monteren van de rolluiken? Dan heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met een van onze vele dealers om het inmeten of het monteren van u over te nemen.

Heeft u al een elektrisch zonnescherm? Dan kunt u nog uw zonnescherm ombouwen tot een solar zonnescherm. In dit geval zouden wij u willen vragen om contact op te nemen met ons of een dealer om de mogelijkheden te bespreken.


Alle beschikbare solar motoren:

FR35 13/13 solar motor bi-directioneel (rolluik)


De FR35 is een bi-directionale motor voor solar rolluiken. Inclusief zonnepaneel en accu.
Deze motor heeft ook een "stille modus". Hiermee remt het rolluik op het einde af om zo op een stille manier te sluiten.

De bi-directionale motor is alleen te besturen met DD afstandsbedieningen.

FR45 20/10 solar motor bi-directioneel (rolluik)


De FR45 is een bi-directionale motor voor solar rolluiken. Inclusief zonnepaneel en accu.

De bi-directionale motor is alleen te besturen met DD afstandsbedieningen.

Alle beschikbare afstandsbedieningen voor solar motoren:

DD250H


De DD250H is een 1-kanaals afstandsbediening voor het besturen voor 1 zonweringsproduct of een aantal producten tegelijkertijd en is alleen geschikt voor de bi-directionale motoren.

DD251H


De DD251H is een 5-kanaals afstandsbediening voor het besturen voor 5 zonweringsproducten en is alleen geschikt voor de bi-directionale motoren. De lampjes op de afstandsbediening geven het kanaal aan.

Op zoek naar zonneschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.zonnescherm-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden